top of page
Waalbrug Nijmegen Netherlands Blaak administratie Wijchen.jpg

Bedrijfadministratie

Met specialisten praten over geldzaken in begrijpelijke taal

Geen omkijken naar je administratie

Analyse van jaarcijfers

Maatwerk

Snel en eenvoudig factureren

Overzichtelijke Blaak rapportage

Overzichtelijke rapportages

Optimaal samenwerken

Goede service en helder advies

Graag helpen wij je met jouw volledige financiële administratie. Relaties schakelen ons in wanneer zij écht willen ondernemen, zonder zelf veel omkijken naar hun administratie te hebben. Kennis en service staan daarom centraal in onze dienstverlening.
Wij verwerken je facturen, urenoverzichten en declaraties. En analyseren al jouw (jaar)cijfers. Zo kunnen we je passend advies geven over jouw financiën. Is er nog voldoende geld in de kas om de rekeningen te kunnen betalen? Betalen je klanten wel op tijd? Wordt er (voldoende) winst gemaakt? Met regelmaat maken wij de balans op en vertalen wij deze cijfers naar een overzichtelijke rapportage. En waar nodig helpen wij met de aanpak! Zo zorgen wij ervoor dat je als ondernemer te allen tijde weet hoe jij er financieel voor staat.

Bedrijfsadministratie
 • Geen omkijken meer naar uw administratie

 • Verwerking van facturen

 • Analyse van jaarcijfers

 • Overzichtelijke rapportage
   

Goede service en helder advies

Graag helpen wij je met de volledige financiële administratie. Relaties schakelen ons in wanneer zij écht willen ondernemen, zonder zelf veel omkijken naar hun administratie te hebben. Goede service richting onze klanten staat daarom centraal in onze dienstverlening.

Wij verwerken de facturen, urenoverzichten en declaraties. En analyseren al je (jaar)cijfers. Zo kunnen we je passend advies geven over de financiën. Is er nog voldoende geld in de kas om de rekeningen te kunnen betalen? Betalen je klanten wel op tijd? Wordt er (voldoende) winst gemaakt? Met regelmaat maken wij de balans op en vertalen wij deze cijfers naar een overzichtelijke rapportage.

Zo zorgen wij ervoor dat je als ondernemer te allen tijde weet hoe je er financieel voor staat.
 

Wat doen wij concreet voor jou?
 • Verzamelen, ordenen en registreren van financiële gegevens van je onderneming. Denk bijvoorbeeld aan inkoop- en verkoopfacturen, urenoverzichten en voorraadadministraties.

 • Beheren van de volledige debiteuren- en crediteurenadministratie.

 • Opmaken van de balans en winst en verliesrekening.

 • Verzorgen van de aangifte voor de omzetbelasting.

 • Voorbereidende werkzaamheden voor de jaarafsluiting.

 • Analyseren van de verwerkte gegevens, opstellen van overzichten en rapporten zodat je inzicht hebt in de financiële positie van jouw bedrijf.
   

Heb je nog vragen?

Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

blaakadministratie_favicon_transparant.png

Marino Spanjaard

Vragen over samenwerking?

Bel of e-mail gerust!

bottom of page