top of page
persoon achter bureau met laptop

E-BOEKHOUDEN

Efficiënt boekhouden voor ondernemers: zelf doen of samenwerken met onze experts?

eBoekhouden

"Geen gedoe met bonnetjes: automatiseer je boekhouding met onze hulp"

"Bespaar tijd en krijg inzicht in je financiële positie met ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma. Factureer eenvoudig, automatiseer je boekhouding en werk efficiënt samen met onze scan- en herkensoftware en koppelingen. Onze specialisten staan voor je klaar met deskundig advies en ondersteuning, zodat jij je kunt focussen op groei en succes!"

e Boekhouden

Met ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma kun je ervoor kiezen om de complete boekhouding door ons te laten verwerken. Dit bespaart je tijd en geeft je overal inzicht in de financiële positie van je bedrijf. Zelfs als je geen ervaring hebt met online boekhouden, kun je met onze software aan de slag en helpen onze specialisten jou of je medewerker stap voor stap op weg. We zijn altijd goed bereikbaar en onze specialisten kunnen op ieder moment met je meekijken en antwoord geven op vragen. Door jouw bank, webshop of kassasysteem te koppelen aan ons programma, kun je tijd besparen en weet je altijd hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Factureren

Met onze factureer optie kun je in enkele seconden eenvoudig een factuur opmaken en direct per e-mail naar je klant versturen. Je kunt de factuur opmaken in je eigen huisstijl en het betalen kan via een betaallink, automatische incasso of zelf overschrijven. Bovendien kun je bij ons terecht voor het opmaken van offertes in je eigen huisstijl en het maken van terugkerende facturen, het bijhouden van je voorraad en het bieden van betaaloplossingen en nog veel meer.

Scan & herken

Onze scan- en herkensoftware kan je veel tijd besparen bij het inboeken van bonnetjes en facturen. De software leest gegevens automatisch van de factuur af, zoals het factuurnummer, de leverancier en het totaalbedrag, en genereert op basis hiervan een automatisch boekingsvoorstel voor de boekhouding.

Koppelingen

Met onze geavanceerde koppelingen kun je eenvoudig informatie ontvangen en verzenden die automatisch wordt verwerkt in je boekhouding. Met onze webshopkoppeling geniet je van volledige integratie met jouw administratie, waardoor dubbele invoer en handmatige voorraadadministratie verleden tijd zijn. Alles wordt geregeld in één systeem, waardoor je altijd beschikt over een actuele voorraad en voorkomt dat je producten verkoopt die niet meer op voorraad zijn.

Je kunt meerdere webshops koppelen aan één administratie, zoals een webshop voor de tussenhandel en een aparte webshop voor consumenten. Deze webshops kunnen dezelfde artikelen bevatten, maar met verschillende prijzen en verkoopeenheden. Hierdoor houd je altijd gemakkelijk en overzichtelijk controle over je voorraad en weet je precies wat er verkocht is. Met onze koppelingen heb je altijd actuele cijfers tot je beschikking, zodat je snel kunt schakelen.

Wil je meer weten over onze koppelingen? Wij bieden naast onze webshopkoppeling ook koppelingen met jouw bank, de belastingdienst, het CRM-pakket, kassasystemen, betaal service providers, salarissoftware, incassobureaus, portals, rapportagesoftware en urenregistratiesoftware. Onze experts staan klaar om je verder te helpen. Neem contact met ons op en wij regelen de rest!

Urenregistratie

Met ons geavanceerde boekhoudpakket kun je op een eenvoudige manier je projectenadministratie, facturatie, urenregistratie en boekhouding bijwerken. Dit zorgt voor overzichtelijkheid en controle, zodat jij efficiënt kunt werken en meer ruimte hebt om declarabele uren te maken.

Bij ons staat jouw dienstverlening centraal. We stemmen daarom samen af wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het bijhouden van je urenregistratie of projectadministratie? Onze experts staan voor je klaar om je verder te helpen. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij doen de rest.

Offertes

Bij ons ben je aan het juiste adres om offertes te maken die voldoen aan alle vereiste voorwaarden. Naast de huisstijl en het logo, kijken wij ook kritisch mee met de teksten en de voorwaarden. Een offerte is namelijk een prachtige kans om te laten zien dat je een professional bent. Wij begrijpen daarom als geen ander hoe belangrijk het is om offertes volledig naar jouw wens en met de juiste voorwaarden op te maken.

Wij bieden dan ook meer dan alleen de opmaak en het toevoegen van je logo. Onze experts helpen je bijvoorbeeld met het opstellen van de juiste teksten en het opstellen van duidelijke voorwaarden. Dit doen we altijd in nauw overleg met jou, zodat we een offerte creëren die perfect past bij jouw bedrijf en jouw wensen.

Ben jij klaar om indruk te maken met jouw offertes en een professionele uitstraling te creëren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ledenadministratie

Als vereniging of stichting maak je bij ons eenvoudig lidmaatschappen aan en beheer je de contributie of bijdrage in een handomdraai. Wil je een nieuwsbrief sturen naar alle leden of een bepaalde groep? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij ons. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede administratie is voor verenigingen en stichtingen. Daarom bieden wij jou de juiste tools en ondersteuning om je administratie op orde te houden. Onze experts staan voor je klaar om je verder te helpen bij de administratie van jouw vereniging of stichting. Laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen, en wij doen de rest. Of je nu hulp nodig hebt bij het beheren van lidmaatschappen, contributies of het versturen van nieuwsbrieven, wij hebben de expertise in huis om jouw administratie optimaal te laten verlopen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw vereniging of stichting kunnen betekenen.

Relatiebeheer

Bij ons kun je eenvoudig bestanden met klanten en leveranciers importeren, bijvoorbeeld uit een ander boekhoudpakket, een CRM pakket of een ander programma. Het importeren van gegevens via Excel of CSV-bestanden is bij ons heel gemakkelijk. Heb je geen tijd om zelf gegevens te importeren? Geen probleem, dan kun je onze specialist inschakelen om dit voor jou te doen. Zo kun jij je richten op andere zaken terwijl wij je klanten- en leveranciersgegevens importeren. Wil je het liever zelf doen? Dan is het enige wat je nodig hebt een Excel- of CSV-bestand met alle gegevens. Bij ons staan gebruiksgemak en flexibiliteit voorop. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om snel en gemakkelijk gegevens te importeren. Daarom bieden wij jou de tools en ondersteuning die je nodig hebt om dit op een snelle en efficiënte manier te doen. Klaar om aan de slag te gaan met het importeren van je klanten- en leveranciersgegevens? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Samenwerken

Ons boekhoudpakket biedt niet alleen een complete boekhoudoplossing, maar ook de ideale omgeving om al je bestanden en documenten voor je bedrijfsadministratie digitaal en AVG-proof te bewaren en met elkaar te delen. Dit bespaart tijd, is efficiënt en voorkomt het doorzoeken van grote mappen, het opnieuw opvragen van documenten en heen-en-weer mailen. De mappenstructuur is volledig aanpasbaar en in te richten naar de gewenste werkwijze die past bij jouw bedrijf. Met onze oplossing kun je financiële rapportages, belastingaangiftes en nog veel meer, direct vanuit de administratie delen via een daarvoor toegewezen map. Zo wordt samenwerken nóg efficiënter, omdat je relevante informatie snel en gemakkelijk met elkaar kunt delen binnen één centrale omgeving. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je bedrijfsadministratie goed op orde te hebben. Daarom bieden wij jou de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je administratie in te richten en te bewaren op een manier die past bij jouw bedrijf. Onze experts staan klaar om je verder te helpen. Ben je klaar om je bedrijfsadministratie efficiënter in te richten en tijd te besparen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij zorgen voor de inrichting en het bewaren van de administratie, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf.

ERP systeem

Als ondernemer wil je groeien en ons ERP-systeem biedt de oplossing om dit te realiseren. Om van jouw ERP-implementatie een succes te maken, is een goede voorbereiding met stappen in de juiste volgorde essentieel. Start daarom met het beantwoorden van de juiste vragen, zodat je een ERP-platform kunt kiezen dat precies aansluit op jouw wensen. Stel bijvoorbeeld vragen als:

  • Welke functionaliteiten zijn voor mij belangrijk?

  • Wat wordt mij als klant geboden op het gebied van kennis, advies, support en training?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het selecteren van het juiste ERP-systeem en om belangrijke tips te geven over het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf. Daarnaast bieden we inspirerende praktijkvoorbeelden die je kunnen helpen om een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden van ons ERP-systeem. Bij ons draait alles om het bieden van oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Onze experts helpen je daarom graag bij het maken van de juiste keuze en bij het implementeren van het ERP-systeem dat het beste bij jouw bedrijf past. Ben je klaar om de groei van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met ons ERP-systeem? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zorgen voor een naadloze implementatie en ondersteuning, zodat jij je kunt richten op het succesvol laten groeien van jouw bedrijf.

Bij ons kun je altijd terecht met jouw vragen over de administratie en onze software voor jouw bedrijf. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen en beantwoorden jouw vragen in begrijpelijke taal. Bovendien bieden wij hulp buiten de normale kantoortijden, zodat jij altijd op ons kunt rekenen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om snel en adequaat antwoord te krijgen op jouw vragen. Onze helpdesk is daarom altijd beschikbaar om jou te ondersteunen bij alle vragen die je hebt over de administratie of onze software. Of je nu behoefte hebt aan hulp tijdens kantooruren of daarbuiten, wij bieden een oplossing die past bij jouw specifieke behoeften. Laat ons weten hoe en wanneer onze specialisten van de helpdesk jou verder kunnen helpen met jouw vragen. Of je nu advies nodig hebt over de beste werkwijze, ondersteuning bij de implementatie van onze software of hulp bij het oplossen van een technisch probleem, wij hebben de expertise in huis om jou snel en efficiënt te helpen.

Ben je klaar om te profiteren van de expertise en ondersteuning van onze helpdesk? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij zorgen voor de juiste oplossingen op het juiste moment, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf.

Specialisten

Als ondernemer krijg je te maken met uiteenlopende uitdagingen en vraagstukken op het gebied van boekhouding, salarissen, facturatie, jaarwerk, rapporten, belastingaangifte en meer. Gelukkig kun je altijd rekenen op de ondersteuning van onze specialisten, die jou helpen met duidelijke antwoorden in begrijpelijke taal.

Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning bij de administratie, hulp bij het opstellen van jaarwerk of rapporten, advies bij belastingaangifte of juridische kwesties, of assistentie bij gesprekken met banken en notarissen, wij bieden de expertise en ervaring die je nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij alle vraagstukken die je hebt. Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het laten groeien van jouw bedrijf. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Klaar om te profiteren van de expertise en ondersteuning van onze specialisten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij zorgen voor de juiste oplossingen op het juiste moment, zodat jij je kunt richten op het succesvol laten groeien van jouw bedrijf.

Factureren
Scan & herken
Kopplingen
Urenregistratie
Offertes
Ledenadministratie
Relatiebeheer
Samenwerken
ERP
Helpdesk
Specialisten
bottom of page