top of page
Sollicitatie Medewerker Blaak Administratie

ZZP

De ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) is een zelfstandige ondernemer die binnen een bepaalde branche opdrachten voor derden uitvoert. Het aantal groeit gestaag. De ZZP-er is geen echte ondernemingsvorm en binnen de fiscale wetgeving bestaat de ZZP-er zelfs niet. De ZZP-er wordt afhankelijk van werk en omgeving wel of niet als ondernemer gezien. Dit kan als eenmanszaak, maar ook als B.V.

Bekend met alle fiscale aandachtspunten

Blaak Administratie is op de hoogte van de fiscale aandachtspunten voor ondernemingen en de ZZP-er in het bijzonder. Denk aan onderwerpen als ondernemersaftrek, urencriterium, MKB-winstvrijstelling (ook zonder urencriterium te gebruiken), verliesverrekening, middeling, alle autoregelingen, willekeurige en versnelde afschrijving, investeringsaftrek, FOR, KOR etcetera. Blaak Administratie heeft alle kennis in huis.

Weloverwogen keuzes op fiscaal gebied

Als startende ZZP-er ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Iedereen geeft goedbedoelde adviezen, de Kamer van Koophandel overlaadt u met informatie, de Belastingdienst stelt diverse vragen, de bank wil van alles weten en ga zo maar door. Wij begeleiden starters graag in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en in het nemen van de juiste beslissingen. Niet alleen op administratief en fiscaal gebied, maar ook in relatie tot bijvoorbeeld uw verzekeringen, personeel en rechtsvorm.

Zeer scherpe tarieven voor ZZP’ers

Gezien het grote aantal ZZP-ers binnen onze klantenkring hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven, ongeacht de woonplaats in Nederland.

Heeft u nog vragen?

Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Blaak Administratie ben je aan het juiste adres.

bottom of page