top of page
Sollicitatie Medewerker Blaak Administratie

Heb je altijd al voor jezelf willen beginnen en droom je van de stap naar zelfstandig ondernemer? Blaak Administratie helpt je deze droom waar te maken!

Zelfstandig ondernemers hebben belastingvoordelen

Vooral in moeilijke economische tijden kan het starten als zelfstandig ondernemer voordelen bieden.  Met de gewijzigde wetgeving wordt het bijvoorbeeld nog aantrekkelijker om (parttime) te starten. Zelfstandig ondernemers kunnen soms meer belastingvoordelen hebben dan particulieren in loondienst en houden daarom netto meer over.

Weloverwogen keuzes op fiscaal gebied

Als startende ondernemer zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Iedereen geeft goed bedoelde adviezen, de Kamer van Koophandel overstelpt u met informatie, de Belastingdienst stelt vragen, de bank wil van alles weten en ga zo maar door. Wij begeleiden starters graag in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en in het nemen van de juiste beslissingen. Niet alleen op administratief en fiscaal gebied, maar ook in relatie tot bijvoorbeeld je verzekeringen, personeel en rechtsvorm.

Speciale tarieven voor starters

Aangezien het starten van een onderneming al geld genoeg kost, hanteren wij speciale tarieven voor starters en bieden een starterskorting op onze tarieven. Wij willen ons graag bewijzen tijdens de begeleiding van starters en vertrouwen op een langdurige relatie.

Heb je nog vragen?

Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Blaak Administratie ben je aan het juiste adres.

bottom of page