top of page

Over ons

Wij zijn er voor ZZP’ers, eenmanszaken en MKB

Blaak Administratie heeft ervaring met diverse vraagstukken. Of u nu uw complete administratie wilt uitbesteden, de jaarrekening wilt laten opstellen of financieel advies wilt over de toekomst van de onderneming.

Blaak Administratie Kasteel_Wijchen.webp

Blaak Administratie denkt met u mee

Blaak Administratie is een boekhouder waar persoonlijk contact voorop staat. Wij helpen lokale ondernemers en particulieren met de (online) administratie en belastingzaken. Of je nu de complete administratie wilt uitbesteden, een jaarrekening wilt laten opstellen, je belastingaangifte wilt laten doen of financieel advies wilt over de toekomst van de onderneming.
Bij Blaak Administratie zit alles onder één dak.

Als ondernemer wil je met zo min mogelijk tijd een gedegen financiële administratie voeren. Elke ondernemer vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de financiële situatie van het bedrijf. Veel ondernemers zoeken de juiste balans om zoveel mogelijk tijd te besteden aan ondernemen. Iedere ondernemer vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de financiële situatie van het bedrijf. Op basis daarvan kunt u adequaat beleid voeren en plannen maken voor de toekomst. Met een betrokken partner zoals Blaak Administratie krijgt u altijd open en eerlijk advies, specifiek voor uw bedrijf. Om dit te bewerkstelligen, vinden wij persoonlijk contact essentieel. Hierdoor kunnen we u en uw onderneming beter leren kennen en daardoor beter met u meedenken.

Zakelijk en privé

Voor een ondernemer liggen zakelijk en privé vaak erg dicht bij elkaar. Sterker nog, op financieel gebied lopen deze vaak in elkaar over. Onze dienstverlening stopt dan ook niet bij uw bedrijf. Ook over de combinatie zakelijk en privé kunnen wij u voorzien van een passend advies, bijvoorbeeld over de voortzetting van uw bedrijf of over uw pensioen.

Wilt u meer informatie over ons administratiekantoor?

Blaak doet meer dan u denkt

Samen met Blaak Makelaardij en Blaak Verzekeringen bieden wij u een compleet financieel pakket waarbij u naast verzekeringen en hypotheken ook ontzorgd kunt worden op gebied van de aan- en verkoop van uw huis en financiële producten. Op de vestiging van Blaak in Zetten vindt u bovendien ook een RegioBank filiaal voor al uw bankzaken. Zo weet u zich bij Blaak altijd geholpen op financieel gebied. Wilt u weten wat Blaak administratie voor u kan doen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn Blaak

Bij Blaak Administratie geloven we dat flexibel werken zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom combineren wij werk, locatie en arbeidstijd passend bij de behoefte van onze medewerkers. De goede en prettige werksfeer is het resultaat. Uiteraard staan integriteit, klantgerichtheid, accuratesse, professionaliteit en collegialiteit wat ons betreft altijd boven aan!

bottom of page