top of page
kop koffie met de tekst begin

OVER ONS

Vanuit de privébehoefte
Ondersteuning

Ervaren, betrokken en betrouwbare partner voor Belastingzaken, Bedrijfsadministratie en Advies

Bij Blaak Administratie zijn wij jouw betrouwbare partner op het gebied van administratie, belasting en ondernemerszaken. Wij staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers en bieden uitgebreide ondersteuning bij financiële vraagstukken. Onze focus ligt op het administreren, informeren, adviseren en het bieden van nazorg. Bij Blaak Administratie werken we met een persoonlijke aanpak en delen we onze expertise om jouw data betrouwbaar te houden. Ons doel is om jou de best mogelijke service te bieden en je te ontzorgen op financieel gebied.

Dit doen we

Dit is onze opdracht

Bij Blaak Administratie ondersteunen wij jou als persoon en als ondernemer met de administratie en financiële vraagstukken of een doel. Wij stemmen onze dienstverlening af op jouw specifieke behoeften, zodat je gemak en betrokkenheid ervaart en zonder zorgen kunt ondernemen.

Vanuit ondernemersbehoefte

Bij Blaak Administratie zijn wij er om jou te adviseren en informeren vanuit jouw ondernemersbehoefte. Wij begrijpen dat het voeren van een administratie en het voldoen aan wettelijke eisen tijdrovend en ingewikkeld kan zijn. Daarom nemen wij deze taken graag van jou over, zodat jij je volledig kunt focussen op het behalen van strategische doelen. Wij ontwikkelen hiervoor modellen en bieden onze expertise aan om jouw bedrijf verder te laten groeien. Onze opdracht is het verzorgen van de administratie, zodat deze voldoet aan alle wettelijke eisen en jij je geen zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten van jouw onderneming.

Vanuit de privébehoefte

Blaak Administratie is gespecialiseerd in belastingzaken en helpt jou graag bij het doen van je belastingaangifte. Onze opdracht is om ervoor te zorgen dat jouw aangifte voldoet aan de wettelijke eisen met het maximale voordeel voor jou.
Wij adviseren en informeren jou vanuit jouw persoonlijke behoeften, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je geen onnodige risico's loopt. Of je nu een particulier bent of een ondernemer, wij stemmen onze dienstverlening af op jouw specifieke situatie. Bij Blaak Administratie bieden we een persoonlijke aanpak en expertise om jouw belastingzaken op een professionele manier af te handelen.

Ondersteuning

Bij Blaak Administratie helpen we zowel gewone mensen als ondernemers met financiële, belasting- en administratieve zaken. We willen dat je je veilig voelt en we zijn er om je te ondersteunen, informeren en adviseren bij vragen en problemen over jouw geld en bedrijf. Of je nu een klein bedrijf hebt, voor jezelf werkt of gewoon hulp nodig hebt bij je persoonlijke financiën, we passen onze hulp aan op wat jij nodig hebt. Bij Blaak Administratie hoef je je geen zorgen te maken - we zorgen ervoor dat je de juiste aandacht en kennis krijgt om je te helpen met alles wat met geld te maken heeft.

Adviseren

Bij Blaak Administratie bieden wij jou professioneel en richtinggevend advies gebaseerd op onze uitgebreide kennis en ervaring. Wij staan klaar om je te voorzien van verrassende oplossingen en kansen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Onze expertise ligt op het gebied van administratie, belastingen en ondernemerszaken. Of je nu een particulier bent of een ondernemer, wij bieden jou een persoonlijke aanpak en hoogwaardige adviesdiensten. Samen lossen we financiële vraagstukken op en zorgen we dat jouw data betrouwbaar is. Kies voor Blaak Administratie en maak gebruik van onze professionele, richtinggevende en verrassende adviezen die jouw onderneming verder helpen.

Informeren

Bij ons krijg je heldere en begrijpelijke informatie op basis van jouw ondernemersbehoefte. Wij ontwikkelen en leveren diensten en informatie die perfect passen bij jouw specifieke wensen en de wettelijke kaders. Onze expertise, onderzoeksdata en netwerk met specialisten staan daarbij altijd tot jouw beschikking. Of je nu starter, zzp'er of mkb'er bent, wij stemmen onze dienstverlening af op jouw segment. Kies voor ons en maak gebruik van onze kennis, ervaring en persoonlijke aanpak om jouw bedrijf te verbeteren, om door te groeien of je koers te veranderen.

Samenwerken

Bij Blaak Administratie nemen we graag de zorgen van jou als ondernemer uit handen. Door efficiënt samen te werken, taken slim te verdelen en te plannen, zorgen wij dat jij tijd en ruimte krijgt om te ondernemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw administratie betrouwbaar is en dat je altijd inzicht hebt in jouw bedrijf. Met onze professionele aanpak en uitgebreide expertise ben je verzekerd van een gezonde financiële situatie. Kies voor Blaak Administratie en maak gebruik van onze dienstverlening om zorgeloos te ondernemen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Betrouwbare data

Bij Blaak Administratie vinden we het belangrijk dat jouw informatie accuraat en zorgvuldig wordt verwerkt. Zo zorgen we ervoor dat alle administratieve gegevens resultaten leiden tot betrouwbare data. Op die manier kun jij als ondernemer vertrouwen op de informatie die wij leveren en hierop je beslissingen baseren. Of het nu gaat om belastingaangiften, financiële rapportages of andere administratieve werkzaamheden, bij Blaak Administratie kun je rekenen op betrouwbare data en een professionele aanpak.

Nazorg

Bij Blaak Administratie hechten we veel waarde aan nazorg, ook als het gaat om onze dienstverlening op het gebied van administratie. Wij zorgen dat alle administratieve zaken betrouwbaar, veilig en reproduceerbaar zijn, zodat je altijd bij ons terecht kunt met eventuele vragen en problemen. Zo blijft alles goed geregeld en beschikbaar binnen de wettelijke termijnen. Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijke aanpak en professionele service, ook nadat wij de werkzaamheden voor jou hebben afgerond.

Wil je meer weten?

Laat ons je helpen met al jouw boekhoudkundige vraagstukken en administratieve werkzaamheden. Bij Blaak Administratie zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met boekhouding, salarisadministratie, facturatie, jaarwerk, rapporten en belastingaangifte. Daarnaast bieden we ondersteuning bij gesprekken met de belastingdienst, banken, juristen en notarissen. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Maak dan nu direct een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Adviseren
Informeren
Samenwerken
Betouwbare data
Nazorg
bottom of page