top of page

Over ons

Wij zijn er voor MKB, ZZP’ers

eenmanszaken en privé.

Zakelijk en Privé

Blaak helpt lokale ondernemers en particulieren met de (online) administratie en belastingzaken.

Alles onder één dak.

Wij zijn er voor MKB, ZZP’ers en Eenmanszaken

Blaak Administratie heeft ervaring met diverse vraagstukken. Of je nu de complete administratie wilt uitbesteden, de jaarrekening wilt laten opstellen of financieel advies
wilt over de toekomst van je onderneming.

Blaak Administratie denkt met je mee

Blaak Administratie is een boekhouder waar persoonlijk contact voorop staat.
Wij helpen lokale ondernemers en particulieren met de (online) administratie en
belastingzaken. Of je nu de complete administratie wilt uitbesteden, een jaarrekening wilt

laten opstellen, je belastingaangifte wilt laten doen of financieel advies wilt over de toekomst van de onderneming. Bij Blaak Administratie zit alles onder één dak. Als ondernemer wil je met zo min mogelijk tijd een gedegen financiële administratie voeren. Elke ondernemer vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de financiële situatie van het bedrijf. Veel ondernemers zoeken de juiste balans om zoveel mogelijk tijd te besteden aan ondernemen. Iedere ondernemer vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de financiële situatie van het bedrijf. Op basis daarvan kunt u adequaat beleid voeren en plannen maken voor de toekomst. Met een betrokken partner zoals Blaak Administratie krijgt u altijd open en eerlijk advies, specifiek voor uw bedrijf. Om dit te bewerkstelligen, vinden wij persoonlijk contact essentieel. Hierdoor kunnen we u en uw onderneming beter leren kennen en daardoor beter met u meedenken.

Blaak doet meer dan je denkt

Samen met Blaak Makelaardij en Blaak Verzekeringen bieden wij een compleet financieel pakket waarbij je naast verzekeringen en hypotheken ook ontzorgd kunt worden op gebied van de aan- en verkoop van jouw huis en financiële producten. Op de vestiging van Blaak in Zetten vindt je bovendien ook een RegioBank filiaal voor al je bankzaken. Zo wordt je bij Blaak altijd geholpen op financieel gebied. Wilt je weten wat Blaak administratie voor jou kan doen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn Blaak

Bij Blaak Administratie geloven we dat flexibel werken zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom combineren wij werk, locatie en arbeidstijd passend bij de behoefte van onze medewerkers. De goede en prettige werksfeer is het resultaat. Uiteraard staan integriteit, klantgerichtheid, accuratesse, professionaliteit en collegialiteit wat ons betreft altijd boven aan!

Over Ons Anker1

Voor mensen die zichzelf, het werk en hun leefomgeving willen verbeteren

Blaak doet meer Anker3
Wij zijn Blaak Anker2
bottom of page