top of page
Vriendelijk lachend persoon schud handen met sollicitant voor Blaak

Werken bij Blaak administratie

Sollictiteren

Hier ontdek je hoe de sollicitatieprocedure bij Blaak Administratie verloopt, zo weet je wat je precies mag verwachten. Voor sommige functies kan een assessment nodig zijn. Check ook zeker de sollicitatietips van onze recruiters. Zo ben je helemaal voorbereid op jouw sollicitatiegesprek!

CV en Motivatiebrief

Misschien heb je een vacature gezien of gehoord hoe interessant een baan bij Blaak Administratie is. Check de details van al onze vacatures. Zit er iets voor je bij, stuur ons direct je motivatiebrief en cv.

Sollicitatie

Je krijgt een bevestiging, zo weet je dat we jouw cv en motivatiebrief hebben ontvangen. We hebben even tijd nodig om je cv en motivatiebrief met de nodige aandacht te bekijken. Of jouw sollicitatie beantwoordt aan de vereisten van de baan hoor je binnen twee weken.

Eerste gesprek

Op papier lijkt het goed te komen tussen jou en de vacature, tijd om te kijken of dat ook in real life zo is. In dit eerste gesprek maakt onze recruiter graag kennis met de persoon achter het cv. We gaan na of je persoonlijkheid past bij onze bedrijfscultuur en we gaan dieper in op je skills en expertise. In dit gesprek is er uiteraard ook ruimte voor vragen van jouw kant. We leggen je ook meteen uit hoe de rest van het sollicitatieproces verloopt en welke extra testen er eventueel nog volgen.

Tweede gesprek

Was er enthousiasme aan beide kanten van de tafel, dan volgt een tweede gesprek met je toekomstige leidinggevende. In dit gesprek bekijken we meer in detail of jij past bij het team en of jouw inhoudelijke competenties aansluiten bij wat nodig is voor de functie.

Aanbod

Ben je de ideale kandidaat om vol enthousiasme bij Blaak Administratie aan de slag te gaan, dan is het tijd om alles op papier te zetten. We bespreken het contractvoorstel, doen een aanbod met een passend salarispakket en nemen de arbeidsvoorwaarden nog eens door. 

Screening

Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, nodigen we je uit voor een extra test. Het kan gaan om een assessment of een concrete case waarin je specifieke skills voor de baan kan bewijzen.

Jouw baan

Je hebt ons overtuigd met je talent en bent helemaal klaar voor je eerste werkdag bij Blaak Administratie. Welkom, collega! 

bottom of page