top of page
Joggen

ADMINISTRATIE

Met specialisten praten over  geld in begrijpelijke taal!

e Boekhouden
Belastingzaken
Crediteuren

Zorgeloos ondernemen met Blaak Administratie: laat ons
jouw administratie regelen!

Kies voor Blaak Administratie en ervaar met de voordelen van een persoonlijke boekhouder die de administratie van jouw bedrijf regelt op één adres, zodat jij je kunt focussen op ondernemen! Onze specialisten nemen de administratieve taken uit handen en zorgen dat alles op de juiste manier wordt vastgelegd en bewaard. Zo ben je verzekerd van een goed geregelde administratie die voldoet aan alle eisen en heb je altijd inzicht in de financiële positie van je bedrijf. Kies voor zorgeloos ondernemen en laat Blaak Administratie jouw administratie regelen.

e Boekhouden

Met ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma bespaar je tijd en heb je overal inzicht in de financiële positie van je bedrijf. Onze specialisten staan voor je klaar, of je nu wel of geen ervaring hebt met online boekhouden. Je kunt zelf aan de slag met ons programma en we helpen je stap voor stap op weg. Dankzij de koppeling met je bank, webshop of kassasysteem kun je tijd besparen en altijd zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. Facturen en betalingen worden automatisch aan openstaande facturen gekoppeld, zodat je overal snel kunt werken. Wij zorgen voor de inrichting en zorgen ervoor dat je boekhouding voldoet aan de gestelde eisen. Met ons boekhoudprogramma heb jij de touwtjes in handen en weet je altijd waar je aan toe bent.

Belastingzaken

Heb je moeite met het bijhouden van alle belastingregels voor je bedrijf en privé? Laat Blaak Administratie je helpen! Onze specialisten zijn gespecialiseerd in alle belastingregels en zorgen ervoor dat je altijd voldoet aan de verplichtingen. Of je nu meer tijd wilt besteden aan ondernemen of de regels gewoon lastig vindt, wij hebben de oplossing voor jou. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen de rest. Zo kun jij zorgeloos verder met het runnen van je bedrijf. Kies voor Blaak Administratie en laat ons de belastingaangifte voor je bedrijf en privé regelen.

Crediteuren

Herken je het probleem dat je uren kwijt bent aan het bijhouden van de crediteurenadministratie van je bedrijf? Laat Blaak Administratie je helpen en ervaar het gemak van een volledig verzorgde crediteurenadministratie. Onze specialisten boeken jouw facturen direct in de boekhouding van je bedrijf en slaan veilig en digitaal alle informatie over afspraken en contacten met leveranciers voor je op. Zo heb je altijd overzicht en kun je te allen tijde de informatie oproepen die je nodig hebt. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen, terwijl wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare crediteurenadministratie. Kies voor gemak en laat Blaak Administratie jouw crediteurenadministratie verzorgen.

Debiteuren

Herken je het probleem van tijdrovende facturatie en betalingen die niet altijd soepel verlopen? Bij Blaak Administratie hebben we de oplossing voor jou met ons gebruiksvriendelijke boekhoudpakket. Maak in een handomdraai professionele facturen in jouw huisstijl en verstuur ze veilig naar je klanten. Zij kunnen gemakkelijk en snel betalen via iDEAL of andere betaalmogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de factuur beveiligd is en direct in je boekhouding wordt verwerkt, zodat jij meer tijd hebt voor ondernemen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ontdek de handige oplossingen en facturatiemogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Lonen

Heb je geen zin of tijd om je bezig te houden met de ingewikkelde salarisadministratie? Blaak Administratie heeft dé oplossing voor jou! Onze loonspecialisten zorgen ervoor dat de salarisadministratie van jouw bedrijf altijd goed geregeld is. Of je nu zelf de salarissen wilt doen en af en toe hulp nodig hebt, of dat je het geheel aan ons wilt overlaten, wij hebben altijd de juiste oplossing. Geef ons aan wat je nodig hebt en wij regelen de rest. Zo heb jij meer tijd om te ondernemen en hoef jij je geen zorgen te maken over de salarisadministratie. Kies voor Blaak Administratie en laat ons jouw salarisadministratie en complete personeelsadministratie verzorgen.

Jaarwerk & rapport

Kies voor gemak, we ondersteunen jou met onze werkzaamheden en de administratie voldoet aan alle wettelijke regels zo kun jij beschikken over betrouwbare cijfers. Is je bedrijf op basis van regelgeving verplicht om een jaarrekening op te stellen. Onze specialisten stellen de jaarrekening op die voldoet aan de wettelijke voorschriften, zodat je die bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een bank. We verzorgen de jaarafsluiting en doe al het jaarwerk met de jaarlijkse belastingaangiften en de balans met winst- en verliesrekening. De specialisten van Blaak administratie doen meer dan alleen jaarrekeningen samenstellen en of controleren. Je krijgt een compleet inzicht in de bedrijfsvoering door onder andere het verzorgen van begrotingen en liquiditeitsoverzichten. Zo helpen we jou om vooruit te kunnen kijken en je focus scherp te houden. Laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen? Dan doen wij de rest.

Wil je meer weten?

Laat ons je helpen met al jouw boekhoudkundige vraagstukken en administratieve werkzaamheden. Bij Blaak Administratie zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met boekhouding, salarisadministratie, facturatie, jaarwerk, rapporten en belastingaangifte. Daarnaast bieden we ondersteuning bij gesprekken met banken, juristen en notarissen. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Maak dan nu direct een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Debiteuren
Lonen
Jaarwerk & rapport
bottom of page