top of page
Raket lancering

BEDRIJF STARTEN

EEN MOOI BEGIN

Op één adres
Persoonlijk contact
Administratie

Je wilt voor jezelf beginnen. Een mooie stap!

Start jouw eigen bedrijf zonder zorgen dankzij de expertise van Blaak Administratie. Wij bieden jou persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en duidelijke informatie in begrijpelijke taal. Of het nu gaat om het organiseren van jouw administratie, het bepalen van de juiste rechtsvorm of het opstellen van een ondernemingsplan, wij staan voor je klaar. Laat ons jou helpen met de volledige administratie van jouw bedrijf, van in- en verkoopfacturen tot loonadministratie en contractbeheer. Wij maken de gegevens van jouw bedrijf digitaal beschikbaar en zorgen dat jouw bedrijfsadministratie voldoet aan de gestelde eisen. Met onze begeleiding tijdens de opstartfase ben jij verzekerd van een goede en verantwoorde start van jouw bedrijf. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Op één adres

Bij ons vind je alles onder één dak, of je nu een consument of ondernemer bent. We nemen graag de organisatie van jouw administratie uit handen en bieden een compleet assortiment aan diensten en producten. Je kunt bij ons direct terecht met al jouw vragen en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossingen. Dit is niet alleen makkelijker, maar ook leuker en geeft je direct voordeel. Kies voor gemak en profiteer van onze expertise en persoonlijke aanpak.

Persoonlijk contact

Bij het runnen van een bedrijf is tijd kostbaar en niets is frustrerender dan een trage en onduidelijke communicatie met je financiële dienstverlener. Daarom bieden wij persoonlijk contact en goede bereikbaarheid met snelle en duidelijke informatie in begrijpelijke taal. Als ondernemer wil je immers snel en effectief geholpen worden en daarom staan wij altijd voor je klaar met onze expertise en praktische oplossingen. Kies voor ons en ervaar hoe efficiënt financiële dienstverlening kan zijn.

Administratie bedrijf

Heb jij als ondernemer geen tijd of zin om je bezig te houden met de administratie van je bedrijf? Geen probleem, wij nemen het graag van je over! Van het inrichten tot het ordenen en registreren van alle gegevens, wij zorgen dat alles piekfijn in orde is. Denk bijvoorbeeld aan in- en verkoopfacturen, de loon- en urenadministratie, contractbeheer en de voorraadadministratie. Ook zorgen wij voor de facturatie en incasso en maken we alle gegevens van je bedrijf digitaal beschikbaar en volgen we de juiste bewaartermijn. Zo weet jij zeker dat je bedrijfsadministratie voldoet aan alle eisen en krijg je inzicht in de financiële positie van je bedrijf. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Goede start

De start van je eigen bedrijf is een spannende tijd waarin je belangrijke keuzes maakt en investeringen doet. Bij ons begrijpen we dat deze periode extra aandacht verdient. Daarom maken we graag speciale afspraken over onze werkzaamheden en tarieven in de opstartfase van jouw bedrijf. Wij willen jouw vertrouwen verdienen en streven naar een langdurige samenwerking. Tijdens deze fase investeren we extra tijd om jouw bedrijf goed van start te laten gaan en samen kosten te besparen. Wij staan naast je en begeleiden je op weg naar een succesvolle onderneming.

Rechtsvorm BV, VOF, Eenmanszaak of ZZP

Als startende ondernemer word je overspoeld met informatie van diverse instanties zoals de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en de bank. Het kan lastig zijn om de juiste keuzes te maken en het overzicht te bewaren. Bij Blaak Administratie begrijpen we dat. Wij bieden de oplossing door starters te begeleiden in het maken van de juiste keuzes op administratief en fiscaal gebied, maar ook als het gaat om verzekeringen, personeel en rechtsvorm. We helpen je om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en met een gerust hart van start kunt gaan. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen!

Plan en begroting

Als startende ondernemer kan het lastig zijn om een goed ondernemingsplan op te stellen. Je bent druk met de voorbereidingen en jouw tijd wil je zo efficiënt mogelijk benutten. Hoe pak je dit het beste aan en waar moet je allemaal op letten? Bij Blaak Administratie helpen onze specialisten je graag met het opstellen van een passend ondernemingsplan, waarbij we extra aandacht besteden aan het verdienmodel. Zo ben je goed voorbereid en kun je met vertrouwen aan de slag met jouw bedrijf. Laat ons jou helpen met het opstellen van een ondernemingsplan en haal het maximale uit jouw start als ondernemer! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Heb je nog vragen?

Ben jij klaar om je eigen bedrijf te starten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Blaak Administratie staat voor je klaar! Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes en ondersteunen je op alle fronten, van administratie en fiscale zaken tot verzekeringen, personeel en rechtsvorm. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat jij de juiste stappen zet richting een succesvolle onderneming. Laat ons jou begeleiden bij het opstellen van een ondernemingsplan met een passend verdienmodel en ontdek hoe jij het maximale uit jouw start als ondernemer kunt halen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en geef jouw bedrijf de beste start!

Goede start
Rechtsvorm J/N & Welke?
Plan & Begroting
bottom of page