top of page
Waalbrug Nijmegen Netherlands naar Blaak administratie Wijchen

BEDRIJVEN

Wil je slimmer ondernemen? Blaak Administratie geeft jou de inzichten die je nodig hebt!

Organiseren
Specialisten
Strategie

Professionele ondersteuning voor ondernemers op 1 adres

Blaak Administratie is een administratiekantoor dat zich richt op het ondersteunen van ondernemers bij diverse financiële vraagstukken, zowel zakelijk als privé. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het uitbesteden van de complete administratie, het opstellen van de jaarrekening en het bieden van financieel advies voor de toekomst van het bedrijf. Maar Blaak gaat verder dan alleen zakelijke dienstverlening. Het kantoor begrijpt dat zakelijke en persoonlijke financiën vaak in elkaar overlopen en biedt daarom ook advies over de combinatie van zakelijke en persoonlijke financiën, zoals bedrijfsopvolging, koerswijzigingen, arbeidsongeschiktheid en oudedagsvoorzieningen. Met een persoonlijke aanpak en expertise op verschillende gebieden zorgt Blaak Administratie ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op ondernemen, terwijl hun financiële administratie in goede handen is.

Organiseren

Blaak Administratie beschikt over de nodige organisatiekracht om bedrijven te helpen bij het inrichten en stroomlijnen van alle facetten van hun organisatie. Door het opzetten van een goede organisatiestructuur kunnen bedrijven hun processen beter beheersen en hun risico's aanzienlijk beperken. Of het nu gaat om de administratie, belastingzaken, personeelszaken of andere bedrijfsprocessen, wij hebben de kennis en ervaring om deze zaken professioneel en efficiënt te organiseren. Wij werken met een persoonlijke aanpak, waarbij we ons richten op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit betekent dat we je niet alleen helpen bij het oplossen van problemen, maar ook bij het creëren van kansen en het optimaliseren van processen. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij je adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf en zorgen voor een betrouwbare en effectieve organisatie.

Specialisten

Blaak Administratie heeft een team van specialisten met uitgebreide kennis en ervaring in verschillende vakgebieden. Wij bieden ondersteuning aan ondernemers bij diverse taken en vraagstukken, zoals administratie, belastingzaken, personeelszaken en andere bedrijfsprocessen. Door onze specialistische kennis en ervaring zijn wij in staat om snel en efficiënt te handelen en de juiste oplossingen te bieden. Bij Blaak Administratie staan wij voor een persoonlijke aanpak, waarbij wij ons richten op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen onze specialisten jouw en je bedrijf voorzien van betrouwbare en effectieve ondersteuning.

Strategie

Als ondernemer is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen en uit te voeren voor je bedrijf. Dit gaat over het maken van keuzes: waar wil je naartoe met je bedrijf, wat zijn de kansen en bedreigingen in de markt en hoe ga je hierop inspelen? Er zijn verschillende strategieën waaruit je kan kiezen, afhankelijk van het soort bedrijf, de markt en de doelen van het bedrijf.

Een veelgebruikte strategie is kosten besparen, ook wel kostenleiderschap genoemd. Een andere veelgebruikte strategie is differentiatie, waarbij je je als bedrijf onderscheidt van de concurrentie door bijvoorbeeld unieke producten of een unieke merkbeleving aan te bieden.

Een derde strategie is focus, waarbij je je richt op een specifieke marktniche en hierin een unieke positie probeert te veroveren. En als laatste is er de groeistrategie, waarbij je je richt op het vergroten van de omzet en winst door bijvoorbeeld nieuwe producten of markten aan te boren.

Het kiezen van de juiste strategie is van groot belang voor het succes van je bedrijf. Het is daarom belangrijk om een grondige analyse te maken van de markt en het bedrijf zelf, zodat de strategie goed aansluit bij de mogelijkheden en doelen van de onderneming. Blaak Administratie kan je als ondernemer helpen bij het maken van deze keuzes en adviseren bij de implementatie van de gekozen strategie.

Preventie

Ondernemen brengt risico's met zich mee, ook financiële risico's. Maar je kunt deze risico's beperken of zelfs voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verzekeren van je bedrijf tegen overvallen, brand of arbeidsongeschiktheid. Zo hoef je je financieel minder zorgen te maken als er toch iets gebeurt. Bij Blaak Administratie helpen we je graag bij het maken van een plan om problemen en risico's te beperken of te voorkomen. Samen met onze risicoadviseurs onderzoeken we niet alleen naar financiële oplossingen en verzekeringen, maar ook bouwkundige, technische en organisatorische preventieve maatregelen. Want voorkomen blijft beter dan genezen!

Incidenten

Een incident is een ernstige gebeurtenis die een bedreiging vormt voor de continuïteit en reputatie van een bedrijf. Bijvoorbeeld bij een ongeval, brand, cyberaanval, pandemie, ziekte of oorlog. Blaak administratie helpt je bij het managen van incidenten op basis van een doordacht stappenplan. Samen met jou maken we een inventarisatie van de incidenten die een bedreiging vormen voor jouw en je bedrijf en hoe we hierbij moeten handelen om ernstige gevolgen te beperken.

Projecten

Bij het runnen van een bedrijf kan het voorkomen dat je verschillende projecten moet managen. Dat kan best lastig zijn, vooral als je hier geen ervaring mee hebt. Gelukkig kan Blaak Administratie je hierbij helpen. We hebben de expertise en ervaring om jou te begeleiden bij het managen van verschillende projecten, zoals het opzetten van een nieuwe vestiging, het implementeren van een nieuw softwareprogramma of het introduceren van een nieuw product. We zorgen voor een gestroomlijnd proces en kunnen je adviseren bij het maken van belangrijke beslissingen, zodat het project een succes wordt. Zo kun jij je concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Wil je meer weten?

Laat ons helpen met al jouw ondernemers taken en vraagstukken. Bij Blaak Administratie zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met organisatie, specialisten, strategie, preventie, incidenten en projecten. Daarnaast bieden we ondersteuning bij gesprekken met banken, juristen en notarissen. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen? Maak dan nu direct een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Preventie
Incidenten
Projecten
bottom of page