top of page
Groep Seflie

Kernwaarden

Voor mensen die zichzelf, het werk en hun leefomgeving willen verbeteren.

1. Groei en leren

2. Gelijke kansen

3. Duurzaamheid

4. Sociale impact

5. Werk & Privé

Vijf kernwaarden van Blaak Administratie

Bij Blaak Administratie zetten we ons in voor de volgende vijf kernwaarden, die onze bedrijfscultuur en ons succes bepalen:

 

  • Carrièregroei en leren: Wij geloven in het voortdurend ontwikkelen van onze medewerkers door middel van professionele training en begeleiding. Hierdoor kunnen ze hun potentieel optimaal benutten en groeien in hun carrière binnen ons bedrijf.

  • Gelijke kansen, diversiteit en inclusie: We streven naar een inclusieve werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij bieden gelijke kansen voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, seksuele geaardheid of beperking, en moedigen diversiteit in ons team aan.

  • Duurzaamheid en milieu: Blaak Administratie is toegewijd aan het beschermen van het milieu en het bevorderen van duurzame praktijken. We streven ernaar om ons ecologische voetafdruk te minimaliseren en onze impact op de planeet positief te beïnvloeden.

  • Sociale impact: Wij zetten ons in om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving door maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ondersteunen van lokale gemeenschappen en goede doelen.

  • Balans tussen werk en privé: Wij begrijpen het belang van een gezonde balans tussen werk en privé voor het welzijn van onze medewerkers. Bij Blaak Administratie bieden we flexibele werktijden en ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan een harmonieuze werk-privébalans.
     

 

Bij Blaak Administratie streven we ernaar om een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gesteund voelen en kunnen floreren.

bottom of page