top of page
Waalbrug Nijmegen Netherlands route naar Blaak administratie Wijchen

Claimbegeleiding

Met specialisten praten over geldzaken in begrijpelijke taal

Als ondernemer kun je soms in aanmerking komen voor een vergoeding, bijvoorbeeld bij een schadegeval, een conflict of een aanvraag voor de vergoeding van loonkosten bij ziekte. Het claimproces voor deze vergoeding, ook wel een claim genoemd, kan echter behoorlijk ingewikkeld zijn en de juiste volgorde van stappen moet worden gevolgd om de kans op succes te vergroten. Bij Blaak Administratie begrijpen we dat dit proces een enorme last kan zijn en daarom bieden wij claimbegeleiding aan om jouw zorgen weg te nemen.

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring in het beoordelen, onderbouwen, indienen en documenteren van claims. We helpen jouw claim te onderbouwen met de juiste documenten en zorgen voor een correcte en tijdige indiening bij de betreffende instanties. We houden jou op de hoogte van de voortgang en adviseren je over de te nemen stappen om de kans op een succesvolle claim te vergroten.

Met onze claimbegeleiding kun je je focussen op jouw onderneming terwijl wij ons richten op het claimproces. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met jouw claim.

bottom of page